ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΕΝ  ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΘΕΐΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ''ΥΓΕΙΑΣ''..... Αὐτὸ ποὺ γιὰ ψευτοχριστιανοὺς καὶ ὑγιεινιστὲς ἄθεους συνιστᾶ αἰτία γιὰ ἐξάπλωση τῆς ἀρρώστιας, ὁ ἐκκλησιασμός, γιὰ τοὺς Χριστιανοὺς συνιστᾶ τρόπο ἀποτροπῆς τῆς ἐξάπλωσής της. Τότε ἦταν «ὁ σεβασμὸς πρὸς τὴν αὐτοκρατορία», ποὺ δηλωνόταν διὰ τῆς θυσίας στὰ εἴδωλα. Τώρα εἶναι «ἡ ὑγεία». Ἔχουμε δεῖ τὸ διωγμὸ τοῦ Διοκλητιανοῦ, δὲν ἐκπλησσόμαστε. Ὅσοι τώρα χαίρεστε μὲ τὸ νέου τύπου διωγμό, γνωρίζετε καλὰ ὅτι μετὰ τὸν Διοκλητιανὸ ἦρθε ὁ μέγας καὶ ἅγιος Κωνσταντίνος....


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο twitter
Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις.
Και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έγραψε στο twitter
Αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας & ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με εξαίρεση
α) τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και β) την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας). Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020.

1 comments:

  1. Προς όλους τους αδελφούς :

    Είναι χρέος μας να γίνουμε όλοι οι λαϊκοί (μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες) , ένα τείχος προστασίας που θα προστατέψει τους ΟΡΘΟΔΌΞΟΥΣ Αρχιερείς και Ιερείς να συνεχίσουν τις Λειτουργίες τους.

    Η Νεομάρτυτας Αικατερίνη δια των πρεσβειών της στον Κύριο Ιησού Χριστό, θα είναι μαζί μας. Μακάρι να της μοιάσουμε. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

    https://www.imab.gr/images/AGIOKATATAXI_AG_IOSHF_2015/taxiarxon-2017/agiou-nektariou/u/1GH.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top