Μετά τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για τις εξελίξεις και τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊό COVID-19, αποφασίσαμε την αναστολή λειτουργίας του βιβλιοπωλείου και του εκθεσιακού χώρου της Αγιορειτικής Εστίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στα μέτρα πρόληψης που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εργαζομένων της. Έτσι, από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου, έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου, το βιβλιοπωλείο και ο εκθεσιακός χώρος της Αγιορειτικής Εστίας θα παραμείνουν κλειστά.
Ταυτόχρονα, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις του φορέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το επόμενο διάστημα.
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι το Γραφείο Προσκυνητών της Ιεράς Κοινότητας που φιλοξενείται στο κτίριο της Αγιορειτικής Εστίας, ΔΕΝ θα δέχεται επισκέπτες για την περίοδο αυτή. Οι προσκυνητές που θέλουν να κάνουν κράτηση για την είσοδο τους στο Άγιον Όρος, θα πρέπει να τηλεφωνούν στο 2310252575.
Οι διοικητικές υπηρεσίες του φορέα θα λειτουργούν κανονικά και για κάθε επιπλέον ενημέρωση ή διευκρίνιση παρακαλούμε να καλείται στο 2310263308.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top