Διάφορα άρθρα και αναρτήσεις υποστηρίζουν πως ο “ερευνητής” Antony Patch, γνώριζε για τον κορωνοϊό από το 2014 και πως ο MERS είναι βιολογικό όπλο. 

Ο Antony Patch, υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός MERS – CoV (δεν συσχετίζεται με τον SARS-Cov-2 που προκαλεί την COVID-19) που προκάλεσε το αναπνευστικό σύνδρομο (όχι επιδημία ή πανδημία) της Μέσης Ανατολής το 2012 (MERS), είναι κατασκευασμένος για να πουληθούν εμβόλια. Στο βίντεο του 2014, υποστήριζε πως o MERS θα εξαπλωνόταν μέσω του αέρα σε όλο τον πλανήτη, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Μέχρι σήμερα, 8 χρόνια μετά την εμφάνιση του MERS, δεν έχει βρεθεί εμβόλιο, επομένως ο ισχυρισμός πως “κατασκευάστηκε” για να πουληθούν εμβόλια, δεν ευσταθεί.

Επίσης αναφέρει ότι το εμβόλιο:


τα παρόμοια δηλαδή με την fake είδηση εδώ.

Ανέκδοτο είναι βέβαια και το λεχθέν:


6 χρόνια μετά, όχι μόνον δεν το απαιτούν οι άνθρωποι, αλλά είναι αντίθετοι! Αν ''αναγκαστούν'', τότε είναι άλλο θέμα και σε κάθε περίπτωση αντίθετο απ΄ ότι μας λέγει ο κ. Patch.....Μάλλον κάποιοι άλλοι είναι οι ''χαζεμένοι'', και αυτοί είναι όσοι πιστεύουν χαζομάρες και έτσι χάνεται κάθε ίχνος αληθείας που μπορεί να υπάρξει!

Aναφέρει επίσης:


ναι, είναι οι δρακοντιανοί από τον αστερισμό του δράκοντος που επολέμησαν με τους ανδρομέδιους από τον αστερισμό της ανδρομέδας καταγόμενοι από τον Σείριο!!!



Και λέγαμε δεν θα το πει; O bill gates που αναφέραμε παραπάνω με το fake βίντεο....

Περαστικά!



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fake news για μασονικό σύμβολο στην Αριστοτέλους εν όψει Χριστουγέννων – Τι ισχύει;

Φανατισμός και ανεκτικότητα

«Ἡ κοινωνία μᾶς εἶναι ἔνα σωστό τρελλοκομεῖον. Ὅστις δυνηθήν καὶ κρατηθήν στα μυαλά τοῦ θὰ εἶναι ἥρως».

ΠΕΡΙ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ.....

 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ! (10ο ΜΕΡΟΣ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top