ΣΧΟΛΙΟ '' ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': Εμάς δεν μας νοιάζει! Καλά να πάθει ο ''Οικουμενιστής'' Πατριάρχης! Δεν τίθεται κάποιο ζήτημα μισαλλοδοξίας και φανατισμού εδώ. Τον ''τιμωρεί'' ο Θεός!

Φυσικά και καυτηριάζουμε μερικούς που δικαιολογούν τα του οίκου τους.....

Δεν θα λειτουργήσει φέτος τον Δεκαπενταύγουστο η Παναγία Σουμελά  καθώς σύμφωνα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι τουρκικές Αρχές δεν έδωσαν τη σχετική άδεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Εφέτος δέν θά τελεσθεί η Θεία Λειτουργία επί της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αὐγούστου) εις την ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, καθ΄ότι δεν εδόθη η απαιτούμενη άδεια παρα των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών.

1 comments:

  1. Όταν οι υπέρ - πατριώτες ελληνορθόδοξοι τύπου Τας Θύρας και Ακτίνες, έχουν ξεσπαθώσει μην τυχόν κι έρθει κάποιος Επίσκοπος από την Μακεδονική Εκκλησία στην Ελλάδα και συλλειτουργήσει με Επίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας, γιατί ο Ερντογάν πρέπει να επιτρέψει Θεία Λειτουργία στην Παναγία την Σουμελά; Για να ενισχυθεί ο αλυτρωτισμός των Ποντίων; Μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα δεν υπάρχει. Το κράτος της Βόρειας Κύπρου δεν αναγνωρίζεται από τους Έλληνες. Μισαλλοδοξία και φανατισμό, δεν έχουν μόνο οι Τούρκοι, αλλά και το κράτος, η Εκκλησία και ο λαός των Ελλήνων! Να τα λέτε αντικειμενικά και δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top