Να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση που πρέπει.

—————————————————————————————————————

Ξανά για μία ακόμα φορά στην επικαιρότητα του ορθόδοξου κόσμου, το παλιό από τα 80s και περιβόητο ζήτημα των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων. Δεν θα κάνουμε »ιστορική αναδρομή» των διαμαρτυριών,(άν και θα άξιζε), αλλά για λόγους συντομίας θα μπούμε αμέσως στο θέμα.

Ο πυρήνας των αντιδράσεων των αδελφών μας, εναντίων των νέων ταυτοτήτων, είναι διπολικός, και συγκεκριμένα βασίζεται στην »ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ» και περισσότερο στο λεγόμενο »ΧΑΡΑΓΜΑ» το οποίο και θεωρούν ότι θα λάβει χώρα για κάθε βαπτισμένο, από την αποδοχή των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

Ας ξεκινήσουμε από τον πρώτο πόλο. Την »ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ» που θα προκύψει από την πολύ υψηλή τεχνολογία των νέων ταυτοτήτων, η οποία θα καταγράφει τα βιομετρικά μας στοιχεία, τα λοιπά μας στοιχεία, την παρακολούθηση μας όπου και να βρισκόμαστε.

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ επίσης ότι θα μπορούν να μας τα αλλάξουν σε μία ΑΚΡΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ και ΣΕΝΑΡΙΟ, τα στοιχεία μας, προκειμένω να ενοχοποιήσουν εμάς, για αθωώσουν έναν εγκληματία. Το άκουσα και αυτό το τελευταίο, αλλά θα το δεχτώ ώς δυνατότητα της νέας ταυτότητας. Καμία ειρωνεία.

Όλα αυτά όμως τα σατανικά, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;

ΚΑΘΟΛΟΥ. Είναι η απάντηση…

Από την εποχή της Π. Διαθήκης ακόμα, πχ, από την εποχή των Αγίων Τριών Παίδων επί του τύπου του Αντιχρίστου Ναβουχοδονόσωρα, τα μέλη της Εκκλησίας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ από τους τότε υπηρέτες του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Αργότερα, με τους διωγμούς των πρώτων χριστιανικών αιώνων, με τους επόμενους τύπους του Αντιχρίστου Ρωμαίους Αυτοκράτορες, μέχρι και προσφάτως στον περασμένο αιώνα , με την επικράτηση του αθεϊστικού κομουνιστικού καθεστώτος στις Χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης.

Ειδικά στην σύγχρονη ιστορία των χριστιανικών διωγμών στα κομμουνιστικά καθεστώτα, έχουμε ΑΠΙΘΑΝΕΣ περιπτώσεις μεθόδων παρακολούθησης των χριστιανών που μάλιστα αγίασαν.

Με τα μέσα της κάθε εποχής λοιπόν, ο απλός κοσμάκης, ακόμα και οι μή χριστιανοί , ΟΛΟΙ ήταν »ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ» , και αυτό θα συμβαίνει μέχρι το τέλος ιστορίας, σύμφωνα και με το του Κυρίου

» οἱ βασιλεῖς τῶν ἐθνῶν κυριεύουσιν αὐτῶν, καὶ οἱ ἐξουσιάζοντες αὐτῶν» κτλ (Λουκάς ΚΒ 25)

Όσο σατανικά και να είναι όμως τα εφευρήματα για την κατάργηση των ανθρωπίνων ελευθεριών, εμείς δεν έχουμε εμείς ΕΥΘΥΝΗ, αλλά και καμία πνευματική ΠΤΩΣΗ. Την ευθύνη και την αμαρτία την έχουν οι νομοθέτες. Εμείς το μόνο που οφείλουμε να πράττουμε σε θέματα που δεν ΑΠΤΩΝΤΑΙ του ΔΟΓΜΑΤΟΣ, (όπως η υποδούλωση των ατομικών ελευθεριών περί ού και το θέμα μας), είναι να διαφωνούμε με τον λεγόμενο ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ . Αυτό θα το κάνουμε, και αυτό ΑΡΚΕΙ, αφενός μεν για να μας προστατέψει πνευματικά, αλλά αφετέρου, και για να μας διαχωρίσει από την άλλη κατηγορία των εκκοσμικευμένων χριστιανών.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ και ΑΜΑΡΤΙΑ δεν προκύπτει από την αποδοχή μας να μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,(νέες ταυτότητες κ.α), αλλά ΜΟΝΟ όταν αιρετίζουμε ατομικά, ή συγκαλύπτουμε αιρετικές ομάδες, ή αιρετίζοντα στελέχη της Εκκλησίας, όταν αμαρτάνουμε κρυφά ή φανερά με ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ αμαρτία, και τέλος όταν ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΜΕ τους υπολοίπους με τα προαναφερόμενα, που θα παρασύρουν ενδεχομένως και εκείνους σε όμοιες πτώσεις.

Επομένως, ΜΟΝΟ σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ΠΤΩΣΗ και ΑΜΑΡΤΙΑ, και ΟΧΙ όταν ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟΙ τα όσα θεσπίζουν οι ΙΣΧΥΡΟΙ της γής που εξουσιάζουν με την Κρατική ΙΣΧΥ τους υπηκόους των Χωρών τους, όπως ομολογουμένως θα συμβεί με την χειρότερη δυνατή εξέλιξη, και από τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες που ΟΛΟΙ θα υποχρεωθούμε να πάρουμε σε μία διετία, και στην δική μας Χώρα (Σε άλλες Χώρες υπάρχουν ΗΔΗ οι ηλεκτρονικές ταυτότητες εδώ και 10-15 χρόνια).

Και εδώ με την ευκαιρία, να σχολιάσουμε και την ενέργεια κάποιων αδελφών μας, που με τόση »σπουδή» σπεύδουν να εκδώσουν την παλιά ακόμα ταυτότητα που είναι σε ισχύ!

Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω αυτό! Εκείνοι οι χριστιανοί που θα πράξουν έτσι, θα είναι οι »ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ» πολίτες που δεν θα μπορεί να τους αγγίξει το Κράτος επειδή θα έχουν φροντίσει να εκδώσουν την παλαιού τύπου σε ισχύ, ταυτότητα; …Δηλαδή θα δεχτεί το Κράτος πολίτες δύο κατηγοριών, η μία κατηγορία ΕΚΕΙΝΩΝ που θα είναι στο »ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ» μόνο και μόνο επειδή ΕΣΠΕΥΣΑΝ να εκδώσουν την παλαιού τύπου σε ισχύ, ταυτότητα, και όλοι οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ που θα εκδώσουν τις ηλεκτρονικές, μόνο εκείνους θα μπορεί να εξουσιάζει το Κράτος;;!

Πέραν των άλλων που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε για την »πρακτική» για των αδελφών μας που ενεργούν έτσι, είναι και ΑΝΥΠΑΚΟΗ προς το Κράτος, διότι όταν οι νέες ταυτότητες θα γίνουν υποχρεωτικές, »ΕΚΕΊΝΟΙ» οι χριστιανοί που θα αρνηθούν να λάβουν την ηλεκτρονική ταυτότητα, δεν θα έχουν σε ισχύ ταυτότητα, άρα θα είναι πολίτες ΑΝΕΥ ταυτότητας! Άρα θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ πολίτες, πέρα από το ότι δεν θα μπορούν να διενεργήσουν καμία πράξη και συναλλαγή. Κάτι και εντελώς ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΑΦΟΥ:

Ο Κύριος επάνω στο θέμα της οφειλόμενης ΥΠΑΚΟΗΣ στους Νόμους του Κράτους, όσο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ και να είναι ένα ΚΡΑΤΟΣ που διαβιούν χριστιανοί, είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ και μας λέει:

“(Απόδοτε ουν) τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.” Λόγοι του Ιησού προς τους Φαρισαίους (Ματθ. 22.21)

Και αυτό δεν αφορούσε μόνο την υποχρέωση πληρωμής των κρατικών φόρων, αλλά ΟΛΑ όσα νομοθετεί ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ. ΟΛΑ….(ΤΑ του ΚΑΙΣΑΡΟΣ μας λέει ο Χριστός)

Η λέξη »ΑΠΟΔΟΤΕ» που χρησιμοποίησε ο Κύριος, δεν σημαίνει ΗΘΙΚΗ »ΑΠΟΔΟΧΗ» των διαβολικών ενεργειών του Καίσαρα (καθ ότι ο Καίσαρας λογίζεται από τους Πατέρες ώς ΤΥΠΟΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ), αλλά ΥΠΑΚΟΗ στους υποχρεωτικούς για ΟΛΟΥΣ, Νόμους του Κράτους, όπως εν προκειμένω είναι η έκδοση δελτίου ταυτότητας που απασχολεί την δική μας εποχή.

Και εδώ ακριβώς από αυτήν την παρερμηνεία της λέξεως »ΑΠΟΔΟΤΕ» προκύπτει το λάθος των αδελφών μας που αντιδρούν, αφού νομίζουν ότι το »ΑΠΟΔΟΤΕ» στις μέρες μας μετεξελίχθηκε ΔΗΘΕΝ και σε »ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ» ενός αντίχριστου Νόμου.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Άν τώρα, οι σημερινοί ΚΑΙΣΑΡΕΣ θεσπίζουν και νόμους που προκαλούν τον Θεό, όπως εκείνοι υπέρ των ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ πχ, μιά τέτοια ΥΠΑΚΟΗ, ασφαλώς και δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ασφαλώς ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ στο »ΑΠΟΔΟΤΕ» που είπε ο Κύριος. Είναι ΑΛΛΟ ΠΡΆΓΜΑ οι βλάσφημοι νόμοι (όπως τέτοιους είχε εκδώσει και ο ιστορικός Καίσαρας στην εποχή του), και ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ οι ΝΟΜΟΙ που διέπουν την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ενός ΚΡΑΤΟΥΣ, όπως η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αστυνομική ταυτότητα περί ού και το θέμα μας.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ακόμα και άν υποτεθεί ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα έχει »κρυμμένο» το 666, ακόμα και τότε, δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΠΤΩΣΗ για τον Χριστιανό, διότι θα χρησιμοποιούμε την ταυτότητα ΜΟΝΟ ώς υποχρεωτικό ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ του διαβολικού »ΚΑΙΣΑΡΑ» , προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες συναλλαγές μας, και όχι ως έγγραφο ΔΗΘΕΝ »ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» όπως πάλι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ισχυρίζονται ορισμένοι, ότι και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ έχει ισχύ και προσωπικής ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΚΑΝΕΝΑ Κρατικό έγγραφο δεν είναι δυνατόν να μας χαρακτηρίζει ώς ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ χριστιανούς, ΟΣΟ επίσημο και άν είναι. Όλα αυτά σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΆ, αλλά ΣΧΕΤΙΚΑ, και ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στο »ΠΛΑΙΣΙΟ» των σχέσεων ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ, όπως πολύ πετυχημένα διατυπώνονται στο δημοφιλές επίμαχο απόσπασμα της »ΠΡΟΣ ΔΙΟΓΝΗΤΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ» στο οποίο περιγράφεται μεταξύ άλλων ότι οι χριστιανοί ΥΠΑΚΟΥΝΕ και εκείνοι (όπως και οι ειδωλολάτρες), στους νόμους του Κράτους που ζούνε, χωρίς όμως να ΣΥΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ούτε με τους Κρατικούς Νόμους, ούτε φυσικά και με τους ειδωλολάτρες συμπολίτες τους , κτλ όμορφα που αναφέρονται εκεί από τον Ιερό Συγγραφέα.

Το ότι ΔΕΝ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ αν η νέα ταυτότητα περιέχει τελικά, το 666, φάνηκε και στο πρόσφατο παρελθόν από ένα ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ που χρησιμοποίησαν ΟΛΟΙ οι χριστιανοί, που ΠΕΡΙΕΙΧΕ το 666 το βάθος του αναγλύφου του. Το χαρτονόμισμα των ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ, (το πεντοχίλιαρο).

Οι παλαιότεροι επίσης θυμόμαστε και το περιβόητο πείραμα με το εν λόγω χαρτονόμισμα, που όταν το έβαζες να καθρεφτίζεται απέναντι σε ένα τσίγκινο κουτί από το γάλα ΝΟΥΝΟΥ, φαινόντουσαν άν θυμάμαι καλά, ΚΕΡΑΤΑ, ή το 666. (Δεν θυμάμαι ακριβώς). ΚΑΙ ΟΜΩΣ, το νόμισμα αυτό, ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ και εκείνο, το χρησιμοποιήσαμε ΟΛΟΙ στις συναλλαγές μας χωρίς να ´»ΔΙΑΒΟΛΟΠΟΙΗΘΟΎΜΕ»…

Είτε λοιπόν επρόκειτο για το ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ τραπεζογραμμάτιο »ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ», είτε τώρα, για το ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ της νέας ηλεκτρονικής αστυνομικής ταυτότητας, άν υποτεθεί ότι θα περιέχει το 666 και η νέα ταυτότητα, όπως είπαμε, δεν χαρακτηρίζει ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ έναν χριστιανό κανένα επίσημο έγγραφο, παρά ΜΟΝΟ το βάπτισμα που έλαβε.

Θα χρησιμοποιούμε λοιπόν και την νέα ταυτότητα που θα εκδοθεί, ΜΟΝΟ ώς Κρατικό υποχρεωτικό »ΕΡΓΑΛΕΙΟ» του »ΚΑΙΣΑΡΑ», και μόνο για τις συναλλαγές μας, και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο δεν θα προσδώσουμε στην συνείδηση μας για αυτό το πλαστικό έγγραφο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ άρνηση της Πίστεως που θα επιφέρει ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, θα υπάρξει ΜΟΝΟ με το σφράγισμα στο ΣΩΜΑ μας, και (ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ), όπως αναφέρει το Ιερό Βιβλίο της Αποκαλύψεως για τα γεγονότα των ΕΣΧΑΤΩΝ.

Επίσης είναι ΛΑΘΟΣ και η άποψη ότι η νέα ταυτότητα απότελεί δήθεν, ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΌ »ΠΡΟΣΦΡΑΓΙΣΜΑ» πρίν το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ στο ΣΩΜΑ μας που αναφέρει η Αποκάλυψη. Αυτό είναι μία ακόμα ΠΛΑΝΗ. Όσα προδρομικά διαβολικά »εφευρήματα» και να προκύψουν στην Ιστορία της Εκκλησίας από τους εχθρούς της, κανένα από αυτά δεν προκαλεί ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΤΩΣΗ για τον χριστιανό, και ετούτο αποδεικνύεται και ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ώς ακολούθως:

(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) Άν ένας μη-χριστιανός αποδέχεται τον Τριαδικό Θεό ώς τον μόνο αληθινό, αποδέχεται το Ευαγγέλιο, την λοιπή διδασκαλία της Εκκλησίας, τους Ιερούς Κανόνες, τους Πατέρες κλτ, αλλά για κάποιον τεχνικό λόγο ΔΕΝ ακόμα ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ, ένας τέτοιος άνθρωπος είναι μέλος της Εκκλησίας; Ασφαλώς ΟΧΙ, διότι όσο καλή διάθεση και άν έχει, επειδή ΔΕΝ έχει λάβει ακόμα βάπτισμα στο ΣΩΜΑ του, Η αγαθή διάθεση του δεν δύναται να τον κατατάξει στο σώμα της Εκκλησίας άν δεν βαπτιστεί.

Το ΙΔΙΟ ακριβώς εκ του ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ τώρα, ισχύει και για το θέμα μας. Δηλαδή, η ΑΠΟΔΟΧΗ από ανωτέρα βία, όλων των »ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ» εφαρμογών του Αντχρίστου μέσα στο φάσμα της ιστορίας, ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ούτε ώς μή αναστρέψιμος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΛΥΣΜΟΣ, διότι αυτά, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ το ΣΩΜΑ, όπως θα το αγγίξει στο τελικό ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ στα χρόνια των εσχάτων.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ »ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ »ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ.

1. ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΘΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ »ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ» ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

Κατ’ αρχάς ο Αρέθας Καισαρείας ΔΕΝ είναι Άγιος της Εκκλησίας, αλλά ερμηνευτής. Λανθασμένα λοιπόν τον αποκαλούν ΑΓΙΟ. Υπάρχει Άγιος Αρέθας, μάρτυρας, αλλά δεν είναι ο Αρέθας ο Επίσκοπος Καισαρείας.

Έπειτα, οι ερμηνείες και των δύο ανδρών για το επίμαχο σημείο, ΔΕΝ είναι δεσμευτικές για την Εκκλησία, γι αυτό και ουδέποτε η Εκκλησία στην ερμηνευτική της για την Αποκάλυψη, αποδέχτηκε »ΙΣΟΤΙΜΙΑ» σφραγίσματος σε αντικείμενο, με ΕΚΕΙΝΗΝ του ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ επι του ΣΩΜΑΤΟΣ.

Επομένως τα επίμαχα αποσπάσματα δεν έχουν καμία σχέση με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες της εποχής μας.

Προφανώς ο Άγιος Εφραίμ και ο Αρέθας, αναφέρονται σε »ΠΡΟ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ» ενέργειες ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. Άλλωστε αυτό φαίνεται και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες »αναλύσεις»

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ »ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ»: Όλοι οι Γέροντες (λένε), είναι εναντίον των νέων ταυτοτήτων από πολλά γραπτά τους που έχουμε, και προτρέπουν τον κόσμο να μήν τις πάρει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κατ’ αρχάς πρέπει να ξεχωρίσουμε τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ από τους ΣΥΓΧΡΩΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.

Οι διάφοροι ΓΕΡΟΝΤΕΣ, όσο καλοί και αν είναι, είναι ΑΓΑΜΟΙ. ..

Δεν έχουν οικογένειες, παιδιά, οικονομικές υποχρεώσεις, σχολεία, φροντιστήρια παιδιών, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κτλ κτλ…Έχουν ΜΟΝΟ το ρασάκι τους και την αγία άσκηση τους.

Επι της διαβιώσεως όμως, ο μήνας για εκείνους »ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ»…

Δεν το λέμε φυσικά με κάποια ειρωνεία, αλλά για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ στην κατανόηση της επιχειρηματολογίας για το θέμα των ταυτοτήτων.

Άν λοιπόν εκείνοι οι σεβαστοί άγαμοι Γέροντες μπορούν να πάνε στα βουνά και τις σπηλιές ,επειδή θα αρνηθούν τις νέες ταυτότητες που θα γίνουν υποχρεωτικές στα δύο επόμενα χρόνια, ΑΓΙΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ. Μπορούν όμως αυτό να το κάνουν οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ;

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΏΡΑ

Να πάρουμε τους Οσίους Παϊσιο, Πορφύριο, Ιάκωβο.

Οι αγιασμένοι αυτοί άνθρωποι, παρόλο που ήταν ΔΟΧΕΙΑ του Αγ. Πνεύματος, παρόλα αυτά, ήταν »ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ» Άγιοι. Δηλαδή διατηρούσαν και καλές σχέσεις με το »ΣΥΣΤΗΜΑ» ,δηλαδή την Πολιτεία. Δεν έδειχναν τον ζηλωτισμό λχ του »ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ» … Απόδειξη ότι τους επισκέπτονταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ κ..α αξιωματούχοι Κρατών.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης είχε νοσηλευτεί μαζί με έναν μεγάλο πολιτικό ΔΙΑΒΟΛΟ της Χώρας μας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, και του είχε φερθεί τόσο όμορφα στο νοσοκομείο μέσα όπως αναφέρουν τα σχετικά περιστατικά,.

Παρόλο που ο Άγιος γνώριζε ότι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε νομοθετήσει εναντίον του Ευαγγελίου με τον πολιτικό γάμο και την αποποινικοποίηση της μοιχείας….Και πολλά άλλα παραδείγματα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για την ‘ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤΑ» των σύγχρονων Αγίων απέναντι στους άθεους Κυβερνώντες.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ:

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟ 666 (Ας δεχτούμε ότι θα το έχουν), ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΈΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΎΣΑΝ ΠΡΙΝ;

ΘΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΟΙ ΆΓΙΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ;

Ασφαλώς ΟΧΙ…

Ακόμα το το 666 να είχαν, ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΙΑ »ΦΟΡΜΟΥΛΑ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:

»ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΥΧΡΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ »ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ» ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ.»

Έτσι θα συμβούλευαν τον κόσμο οι τρείς σύγχρονοι Άγιοι αν ζούσαν σήμερα, διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, όπως αναφέραμε αναλυτικά και με επιχειρημάτα

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ:

Όποιος θέλει να αντιδρά εναντίον των νέων ταυτοτήτων από μία καθαρά »ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ» διάθεση, δηλαδή επειδή οι νέες ταυτότητες καταργούν γενικά, τις ελευθερίες των ανθρώπων κτλ κτλ, αυτό ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, και δεν είναι ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Άν όμως αντιδρούμε και το χειρότερο ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ( ειδικά τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), ότι με την αποδοχή της νέας ταυτότητας, υπάρχει τάχα, »ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΟΛΥΣΜΟΣ» ή πρόκειται για »ΙΣΌΤΙΜΟ» με το τελικό »ΧΑΡΑΓΜΑ» και τα όμοια πλανεμένα που ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, τότε να γνωρίζουμε ότι ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ εκ ΔΕΞΙΩΝ 100%,

Και μάλιστα πέρα από την εκ δεξιών αμαρτία μας, προκαλούμε στα μάτια του Θεού και μία »ΑΛΓΕΙΝΗ» ΕΝΤΥΠΩΣΗ ώς προς το ομολογιακό σκέλος, διότι στο τέλος, ακόμα και ΕΚΕΙΝΟΙ που αντιδρούν και τώρα κάνουν τους »ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ» βεβαιώνοντας ότι δεν θα πάρουν ποτέ τις νέες ταυτότητες, στο ΤΈΛΟΣ, προκειμένου να μην πάνε στα ΒΟΥΝΑ και τις ΣΠΗΛΙΕΣ (αφού χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορούν να ζήσουν στις κοινωνίες) , στο ΤΕΛΟΣ και εκείνοι θα υποχωρήσουν και θα αναγκαστούν να τις πάρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, και τότε ο Θεός θα τους πεί τρόπον τινά: »Που πήγε η λεβεντιά σας»;

Μεγάλη μπουκιά λέει ο λαός μας, φάε, μεγάλο λόγο ΜΗΝ ΠΕΙΣ…

Είναι ΚΑΙ αυτό που πρέπει να σκεφτούμε…

Γι αυτό λοιπόν πολύ προσοχή σε ότι ακούμε και διαβάζουμε για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, από διάφορους πνευματικούς κύκλους.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.



ΠΗΓΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top