Σε διάφορα προηγούμενα άρθρα, είδαμε κάποιες αναφορές στην προτεστάντισσα Mary Stewart Relfe. Σε κανένα όμως από αυτά άρθρα, δεν παρουσιάσθηκε το τι ακριβώς έγραφε η ίδια και από που αντλούσε τις πληροφορίες της.

Η Relfe ήταν αυτή η οποία την δεκαετία του ΄80  διέδιδε τα σχετικά για το χάραγμα του αντιχρίστου, για το όνομα και τον αριθμό του ονόματός του, και στιγμάτιζε το οικονομικό σύστημα συναλλαγών λέγοντας ότι εισάγει το σφράγισμα του αντιχρίστου.

Επίσης την δεκαετία του ΄80, ένας αγιορείτης μοναχός ονόματι Παρθένιος, μετέφρασε τα βιβλία της Relfe, εκδίδοντας ένα βιβλίο με τίτλο: «Ανησυχητικά σημεία των καιρών».

Εγραφε ο ίδιος (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

«Λέγομαι Παρθένιος. Είμαι μοναχός στο Άγιο Όρος. Πριν γνωρίσω τή μοναχική ζωή έψαχνα γιά μερικές γήινες παρηγοριές. Έτσι, σπούδασα οικονομικά στο έξωτερικό. Όταν έγινα μοναχός ήλπιζα ότι δεν θά χρειαζόμουν τίς οικονομικές μου γνώσεις ξανά, άλλά θα άρχιζα να πηγαίνω στά νήπια τής μοναχικής ζωής.

Πρίν ένάμισυ χρόνο κάποιος φίλος μου έστειλε όρισμένα βιβλία μέ την παράκληση να τά μεταφράσω. Στή μελέτη αυτή πού κρατάτε στά χέρια σας περιέχονται άποσπάσματα από αυτά τά βιβλία σέ έλεύθερη μετάφραση, καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες που μάζεψα προσωπικά ή μου τίς έστειλαν φίλοι.

Οί πληροφορίες - ντοκουμέντα πού περιέχονται σ’ αυτή είναι οικονομικά, ηλεκτρονικά, έπιστημονικά στοιχεία».

και ουσιαστικά κάνει μία αντιγραφή - επικόλληση των λεγομένων της Selfe, όπως ομολογεί και ο ίδιος:

«άναφέρει η Or. Mary S. Relfe στο Βιβλίο της "The New Honey System", η εφηρμοσμένη στρατηγική τους ύλοποιείται μέ τό να δώσουν σέ κάθε άτομο στή γη και σέ κάθε άντικείμενο άξίας μία ταυτότητα».

και επίσης παρουσιάζει και φωτογραφίες που έχει η ίδια στα βιβλία της. 

Από αυτό το βιβλίο, λέγεται ότι επηρεάσθηκε και ο γνωστός Γέροντας Παΐσιος, ο οποίος έγραψε (αν και κάποιοι το αμφισβητούν) το γνωστό «Σημεία των Καιρών».

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς έγραφε η Relfe (oι υπογραμμίσεις δικές μας):

«Εφόσον ήταν προφανές ότι δεν μπορούσα να φτάσω σε συμπεράσματα μέσω κανονικών οδών, μελέτησα, προσευχήθηκα και αναζήτησα την "κρυμμένη σοφία", για να μπορέσω να αποκωδικοποιήσω αυτά τα κωδικά σύμβολα: αλοίμονο, ο Κύριος με φώτισε μια μέρα:

Μη κλαις, διότι ενίκησε ο Λέων από την φυλήν του Ιούδα, η Ρίζα του Δαυΐδ, ώστε να μπορεί να ανοίξει το βιβλίο και τις επτά σφραγίδες του" (Αποκάλυψη 5:5)

Αυτά τα πράγματα ήταν επτασφράγιστο βιβλίο από τότε που ο Δανιήλ διατάχθηκε να:

Και συ, Δανιήλ, έγκλεισον τους λόγους και σφράγισον το βιβλίον, έως του εσχάτου καιρού τότε πολλοί θέλουσι περιτρέχει και η γνώσις θέλει πληθυνθεί (Δανιήλ 12:4)

Σήμερα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω: είμαστε στον "καιρό συντελείας": το Βιβλίο ανοίγει, η γνώση πληθύνεται, και ο Θεός δίνει στους πιστούς του το "πνεύμα σοφίας και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ εν επιγνώσει αυτού, πεφωτισμένους τους οφθαλμούς της καρδίας υμών ..." (Προς Εφεσίους 4:17-18)». 

Υπάρχει και συνέχεια φυσικά:

«Ωστόσο, έμεναν ακόμα πάρα πολλά που έπρεπε να καταλάβω. Στη διάρκεια της έρευνάς μου, ωστόσο, πήρα ένα γράμμα από κάποιον που δε γνώριζα και για τον οποίο δεν ήξερα τίποτε. Το γράμμα έλεγε:

"Αγαπητή Μαίρη,

Σε παρακαλώ άκουσε αυτή τη μαγνητοταινία και παρακολούθησέ την διαβάζοντας τα χαρτιά που τη συνοδεύουν. Ο Θεός μου έδωσε την ερμηνεία των γραμμώσεων (Bars) του UPC και εγώ τη μεταβιβάζω σε σένα επειδή έχεις τα μέσα να την κάνεις γνωστή σ' όλο τον κόσμο, και επειδή τη ζήτησες από τον Κύριο.

Σε αγαπώ, Μαίρη, σαν εν Χριστώ αδελφή, καθώς και για το έργο που παρουσίασες στο βιβλίο σου. Το περιεχόμενο της ταινίας θα σε βοηθήσει πολύ να στηρίξεις τις αποδείξεις και τις αλήθειες στο βιβλίο σου.

Σε παρακαλώ, Μαίρη, στο όνομα του Ιησού σου ζητώ, για χάρη όλων των ψυχών που θα κερδίσουν τη Βασιλεία των Ουρανών μέσω του μηνύματος αυτής της ταινίας, στείλε το μήνυμα στον κόσμο".

Ο εν Χριστώ αδελφός σου, JOHN H. SHEPHERD ROUTE 2, BOX 268AA MARTINSBURG, WV 25401 1-304-274-1959» 

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο «φωτισμός» της, διαδίδοντας θεωρίες όπως:

«Αρχικά, ο αριθμός αυτός θα "χαράσσεται" σε μια κάρτα (μια κάρτα που θα παίζει ρόλο πιστωτικής κάρτας αλλά και δελτίου ταυτότητας και θα έχει παγκόσμια ισχύ). Σ' ένα επόμενο στάδιο, ο αριθμός αυτός κατά τη Βιβλική προφητεία σφραγίζεται πάνω στο σώμα του ανθρώπου προσδιορίζοντας την ταυτότητά του. Όπως το χάραγμα αναγνώρισης επί ενός αντικειμένου είναι ένας γραμμωτός κώδικας, έτσι και το χάραγμα αναγνώρισης στην ταυτότητα – και αργότερα πάνω στον ίδιο τον άνθρωπο – θα είναι ένα πιστό αντίγραφο του γραμμωτού κώδικα. Σ' αυτή τη φάση, κεντρικό ρόλο παίζουν οι Κυβερνήσεις, οι Τράπεζες και οι εταιρείες των πιστωτικών καρτών». 

Αυτές τις πληροφορίες, ως πρώτη γεύση συνοπτικά,  έδωσε «ο Θεός» στην Relfe....

Σας θυμίζουν κάτι; 


(συνεχίζεται)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top