Συνεχίζει η Relfe:

«Κατάλαβα ότι αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μελέτης στις βιβλιοθήκες, των εγκυκλοπαιδειών ή ηλεκτρονικών εκδόσεων, αλλά ότι "ενίκησεν ο Λέων ο εκ της φυλής Ιούδα!" Το βιβλίο είχε ανοιχτεί! Η γνώση είχε αυξηθεί! ο καιρός της συντέλειας είχε φτάσει. Γονάτισα και προσευχήθηκα στον Ιησού Χριστό και λάτρεψα ΕΚΕΙΝΟΝ που ήταν "ο ην και ο ων και ο ερχόμενος" (Αποκάλυψη 4:8) και ο οποίος πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα.

Τον ευχαρίστησα για τον αδελφό μου Τζων (Ιωάννη), του οποίου το πρόσωπο δεν είδα ποτέ. Πιστεύω ωστόσο ότι ο Θεός μου μίλησε μέσω αυτού και ανταποκρίθηκε στη συνεχή προσευχή μου για την κατανόηση των μηχανισμών του τελευταίου Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος, με βάση το οποίο οι εμπορικές πράξεις θα διεξάγονται με τη χρήση ενός "Σημαδιού" στο οποίο, για να "λογαριάσεις" τον αριθμό 666, θα απαιτείται σοφία και γνώση.

Κάπου 1900 χρόνια πριν, ο Θεός επέλεξε έναν Απόστολο που λεγόταν Ιωάννης, για να προφητεύσει ότι το τελευταίο σύστημα "αγοραπωλησίας" αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα βασίζεται σε ένα "σημάδι". Το 1981, ο Θεός επέλεξε έναν άλλο άνδρα, που λεγόταν και κείνος Ιωάννης, για να ερμηνεύσει τις γραμμές αυτού του "σημαδιού"».

Και κατωτέρω κάνει προσωπικές, δικές της, αναλύσεις του γραμμωτού συστήματος Bar Code, με τις οδηγίες του ''αγνώστου'' που της έστειλε την μαγνητοταινία:

«Μαίρη, ο Θεός μίλησε για αυτά τα πράγματα στην καρδιά μου, το βράδυ της 31ης Αυγούστου 1981».

της έγραψε ο ίδιος....

Επίσης στις σελίδες 16-17, ο μοναχός Παρθένιος, όπως είχε ομολογήσει και ο ίδιος, κάνει μία αντιγραφή των λεγομένων της Relfe ελαφρώς παραλλαγμένη.

Ιδού ένα δείγμα:

Παρθενίου


Relfe

Την περίοδο του 1997 - 98 όπου έγινε ο σάλος με την συνθήκη Σένγκεν, αναφέρθηκε ότι:



O ίδιος ο κ. Τσουκαλάς έγραφε:



καθώς και άλλοι υποστήριξαν τα παρόμοια, ενώ εκ του αντιθέτου άλλοι πάλι υποστήριζαν ότι υπήρχε το 666 στον γραμμωτό κώδικα. Αληθώς δηλαδή δεν ταυτίζονταν οι γνώμες των ειδικών.

Η Δ.Ι.Σ. τελικά στην Εγκύκλιο 2641 δεν ανέλυσε το θέμα αυτό και έτσι έκλεισε για την ίδια, ενώ παρέμεινε ανοιχτό σε μεμονωμένους ανθρώπους οι οποίοι έσκιζαν από τα προϊόντα το Bar Code ώστε να μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν, φοβούμενοι ότι παίρνουν το 666. Βέβαια, με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν το λάθος τους, δίχως βέβαια και να το παραδεχθούν και ποτέ.... 

Εμάς δεν μας απασχολεί αυτό το ζήτημα, οπότε το κλείνουμε και συνεχίζουμε με τα λεχθέντα της Relfe.



(συνεχίζεται)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top