ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': Κοντεύουμε να χάσουμε παντελώς την Ελλάδα, οι πολιτικοί λαμβάνουν εντολές απ΄ έξω και μερικοί αναμένουν ότι θα πάρουμε και την Κων/πολη και μάλιστα μετά πάσης βεβαιότητος..... στην δική μας γενιά! Και ποιοί θα την δώσουν; Μα οι Ρώσοι! Προς το παρόν οι Ρώσοι χορηγούν την Τουρκία με πυραύλους..... 





Το μεγάλο όνειρο του Γένους θα γίνει πραγματικότητα στις μέρες μας!

Μια ομάδα μικρών μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή κατηφόριζαν για τον Γέροντα . Τους απασχολούσε ένα θέμα : Άκουγαν ότι ο Γέροντας σε κάποιους είχε πει ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη . Ήθελαν όμως να το ακούσουν και αυτοί από το ίδιο του το στόμα και μάλιστα διερωτώντο αν θα ζουν και αυτοί όταν θα την πάρουμε .Έλεγαν , λοιπόν , στο δρόμο μεταξύ τους ότι κάποιος θα έπρεπε να ρωτήσει τον Γέροντα για το θέμα αυτό καθώς θα συζητούσαν . Πήγαν , λοιπόν , εκεί και κάθισαν μαζί του , δεν τόλμησε όμως κανείς να του κάνει αυτήν την ερώτηση . Σηκώθηκαν πήραν την ευχή του και καθώς έστριψαν , για να βγουν στο μονοπάτι , ο Γέροντας , ξεπροβοδίζοντας τους , χαμογελώντας τους είπε :
-Και να ξέρετε : Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε και θα ζείτε και εσείς εκείνον τον καιρό!

Οι μαθητές έμειναν εμβρόντητοι από τα λεγόμενα του και θαύμαζαν για την Χάρη που είχε και επληροφορείτο απ΄αυτήν τα πάντα , αλλά και για ότι τους πληροφόρησε ότι στην γενιά την δική τους θα γίνουν όλα αυτά τα φοβερά πράγματα .

Σκεύος Εκλογής , Σελ:267





2 comments:

  1. Κάτι παρόμοιο είναι και η υπόθεση για την Μεγάλη Πανορθοδοξη Σύνοδο που θα καταδικάσει τους Οικουμενιστες και τον οικουμενισμο.

    1) Πρέπει να βρεθεί ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ που θα την συγκαλεσει.

    2) Από την στιγμή που οι ΓΟΧ και οι Νγτες είναι υπό την κρίση μιας τέτοιας Συνόδου, πρέπει να βρεθούν και Ορθόδοξοι Επίσκοποι που θα κρίνουν τους παραπάνω.

    Όταν λοιπόν εμφανιστεί ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ τότε θα γίνει η Πανορθοδοξη Σύνοδος και αμέσως μετά θα πάρουμε και την Πόλη.

    Μην αγχώνεστε! Όλα θα γίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε δεν ειναι αναγκαιο να υπαρχει αυτοκρατορας για να επικυρωθουν οι αποφασεις μισς πανορθοδοξου συνοδου.Χρειαζεται απλα να ορθοδοξουν οι επισκοποι που θα συμμετεχουν καθως και να διασφαλιζεται η οικουμενικοτητα μεσω της συμμετοχης των περισσοτερων τοπικων εκκλησιων.Ενδεικτικα να σου αναφερω πως υπαρχουν πανορθοδοξοι συνοδοι που καταδικαζουν τον παπισμο κ το νεωτερισμο του καλενδαριου (1848 κ.α) οι οποιες δεν επικυρωθηκαν απο κανεναν αυτοκρατορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top