(Φώτο από το βιβλίο του Παρθενίου ο οποίος το έλαβε απο το βιβλίο της Relfe)


«Μαρία, ο Κύριος μου έδειξε ότι υπάρχουν πολλοί κωδικοί γραμμώσεων...»  συνεχίζει να ''διδάσκει'' την Relfe ο ''άγνωστος'' John (Iωάννης) Shepherd (ποιμένας)!

H Relfe με τις οδηγίες του συνεχίζει να αναλύει με εκφράσεις τύπου: «Συνειδητοποίησα» , «κατέληξα στο συμπέρασμα» «η προφητεία του Ιωάννη εκπληρωνόταν με τόσο κυριολεκτικό τρόπο», αλλά και διδαχές  (αφού προτρέπει προηγουμένως να διαβάζουν το βιβλία της) όπως:

«Σας παρακαλώ να προσεύχεσθε προτού κάνετε τα πράγματα τα οποία θα αναλύσω παρακάτω. Ήρθε η ώρα να γίνουν οι Χριστιανοί σοφοί σαν φίδια, αλλά και άκακοι σαν περιστέρια. Πολλοί από εμάς έχουν το ζήλο αλλά δεν έχουν τη γνώση, πράγμα που ζημιώνει την υπόθεσή μας.

Για παράδειγμα, ένας αναγνώστης μου στο Ντένβερ αγόρασε ένα βιβλίο από Σούπερμαρκετ. Το βιβλίο αυτό περιέχει αναφορές για τα σύμφυτα κακά του Σαρωτικού συστήματος (Scanning System), που εγκαινιάστηκε στα Σούπερμαρκετ. Ο άνθρωπος πίστεψε τους ισχυρισμούς του βιβλίου, πήγε το βιβλίο στη διεύθυνση του Σούπερ- μαρκετ και έκανε τόση φασαρία, ώστε ο διευθυντής απαγόρεψε το βιβλίο και όχι τις σαρωτικές. Η πρόθεση του ανθρώπου αυτού ήταν καλή, αλλά προκάλεσε αντίθετα αποτελέσματα: στέρησε πολλά άτομα από τη δυνατότητα να διαβάσουν κείνο το βιβλίο και να ενημερωθούν.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ».

O ''αναγνώστης'' της, φαίνεται ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να γίνει ''σοφός σαν το φίδι'', και ''άκακος όπως το περιστέρι'', διαβάζοντας τα βιβλία της....
Βέβαια, πως να μην υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα εφόσον το δαιμονικό πνεύμα σπέρνει ταραχή, σύγχυση και φόβο;
Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος είναι τελείως διαφορετικά και αντίθετα......

Θα ήταν αδύνατον φυσικά να λείπει ο έμμεσος αυτοεγκωμιασμός, και η υπερηφάνεια για την «ομολογία» της!

Γράφει:

«Ελπίζω να διαβάσατε προσεκτικά όλο το Κεφάλαιο μέχρι εδώ. Αλλά τι μικρό τίμημα πληρώσατε γι αυτή την "κατανόηση", σε σύγκριση με το χρόνο που μερικοί από εμάς ξόδεψαν για να σας παρουσιάσουν αυτή τη γνώση αποκωδικοποιημένη! Ίσως να χρειαστείτε ένα φακό για να διακρίνετε ευκολότερα τις Μπάρες με τα εξάρια. Ο δικός μου στοίχισε 10 δολάρια και τον αγόρασα από ένα κατάστημα οπτικών. ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ! Σχετικά με την έλλειψη γνώσης ο Θεός είπε:

“Ο λαός μου ηφανίσθη δι' έλλειψιν γνώσεως επειδή συ απέρριψας την γνώσιν και εγώ απέρριψα σε από του να ιερατεύης εις εμέ επειδή ελησμόνησας τον νόμον του Θεού σου, και εγώ θέλω λησμονήσει τα τέκνα σου" (Ωσηέ 4:6)

Όποιος παίρνει πολλά, οφείλει και πολλά! Έτσι η δική μου ευθύνη είναι να γράψω την αλήθεια, και η δική σας να κάνετε ό,τι ο Θεός σας επιτάσσει!

Κάνω έκκληση σε όλους τους πραγματικούς Χριστιανούς: Προσευχηθείτε. 

Δεύτερο, προσευχηθείτε και για μένα. Γιατί είναι άλλο πράγμα να γράφεις για εκπληρώσεις βιβλικών προφητειών, και τη συντέλεια του αιώνα, και άλλο είναι να μπαινοβγαίνεις συνεχώς στα οχυρά του Σατανά, προσπαθώντας να προσδιορίσεις και να αποκαλύψεις τα γρανάζια που χρησιμοποιούν οι άρχοντες του κόσμου τούτου στην ενιαία τους προσπάθεια να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Και αυτό κάνω εγώ. Φυσικά, αισθάνομαι δέος καθώς συνειδητοποιώ τη δύναμη αυτών των μεγάλων μονοπωλίων: είναι επανάληψη της πάλης του Δαβίδ και του Γολιάθ.

''Αλλά δε λογαριάζω τίποτε, ούτε θεωρώ την ζωήν μου πολύτιμη, αρκεί να τελειώσω τον δρόμον μου με χαράν και την υπηρεσίαν την οποίαν έλαβα από τον Κύριον Ιησούν, να κηρύξω το χαρμόσυνον άγγελμα της χάριτος του Θεού". (Πράξεις των Αποστόλων 20:24).

Προσευχηθείτε και για το έθνος μας.. που καθοδηγεί όλο τον πλανήτη προς το μονοπάτι του ''Χαράγματος του θηρίου''». Ως ήτο επόμενον, τα ίδια σχεδόν αναφέρει και ο μοναχός Παρθένιος λέγοντας:

«Εύχεστε να περάσουμε χωρίς φόβο και ζημία την χώρα και την σκιά του θανάτου» (σελ. 63).

και πάλιν:

«Εγώ είπα, έκανα και θα κάνω με την βοήθεια του Θεού το μερτικό μου. Τώρα ήρθε η δική σου σειρά» (σελ. 2).

Απορούμε πως μετά έχουν και το θράσος να λέγουν μερικοί, ότι: «ένας Ορθόδοξος άγιος μπορεί μια χαρά να πάρει ότι μη κακόδοξο υπάρχει σε γραφόμενα ενός αιρετικού και να το τροποποιήσει προς ωφέλεια των Ορθοδόξων» φέροντας ως παράδειγμα τον Άγιο Νικόδημο! Βέβαια, αυτό το θέμα το αφήνουμε για κάποιο άλλο άρθρο, απαντώντας στους ίδιους, διότι εδώ μας απασχολούν τα λεγόμενα της Relfe.

 

(συνεχίζεται)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top