Συνεχίζει η Relfe:

«"Σαν Φρανσίσκο, (UPI). Η στενή καστανή λωρίδα πάνω στην πλαστική κάρτα, που περιέχει το μυστικό κλειδί της πιστωτικής σας ικανότητας, σύντομα μπορεί να περιλάβει και άλλα μυστικά.

Η "Τεχνολογία Drexler Α.Ε." ... ανάπτυξε μια λωρίδα, 1,27 x 7,6 εκ., που μπορεί να μεταφέρει 5 εκατομμύρια μπιτ πληροφοριών, ή το ισοδύναμο 100.000 λέξεων.....

Κατά συνέπεια, όταν βγάζετε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε ένα γεύμα ή να αγοράσετε ένα ζευγάρι παπούτσια, ο ηλεκτρονικός έλεγχος μπορεί να αποκαλύψει παράτυπες αναλήψεις χρημάτων πριν από χρόνια.... Υπάρχουν διάφοροι τύποι αιτήσεων οι προφανέστερες είναι χρηματικές συναλλαγές κάθε λογής ... Επιπρόσθετα, θα μπορούσε κανείς να συμπεριλάβει ολόκληρο το ιατρικό σας ιστορικό, συμπεριλαμβανόμενης μιας ψηφιακής καταγραφής ηλεκτροκαρδιογραφημάτων και όλων των ιατρικών μητρώων.

"Για ποιον χτυπά η καμπάνα;" για την απλή, βολική πιστωτική κάρτα, στην προμετωπίδα της οποίας είναι χαραγμένο μόνο ένα όνομα και ένας αριθμός. Η κάρτα αυτή μετατράπηκε αθόρυβα, ήσυχα, επιδέξια - πρώτα σε χρεωστική κάρτα, η οποία καταργεί κάθε πίστωση. Δεύτερο, σε δελτίο ταυτότητας, το οποίο θα συμπεριλάβει τελικά ολόκληρη την ιστορία της ζωής μας. Τέλος, σε μια χρηματική κάρτα, χωρίς την οποία κανείς δεν μπορεί ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει. Αυτός ο συνδυασμός που καταλήγει σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, θα γίνει: η πρώτη προσπάθεια στην ιστορία να ελεγχθεί η ανθρωπότητα, σε συνδυασμό με τις έμφυτες ικανότητές του, με σκοπό: να ελέγχει την κάθε κίνηση κάθε ανθρώπου - να καταλύσει την ιδιωτική του ζωή – να αρνηθεί τη δυνατότητα στο άτομο για επικερδή εργασία – και το κυριότερο: να του αρνηθεί το προνόμιο της αγοραπωλησίας.

Ένας φημισμένος τεχνολόγος Υπολογιστών με διαβεβαίωσε στις αρχές του 1980: "Η τελική Κάρτα είναι έτοιμη". Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε είναι, όπως φαίνεται, ένα παιχνίδι βαθμιαίας εξάλειψης των Πιστωτικών Καρτών, καθώς και τρομακτικής αύξησης των έμφυτων δυνατοτήτων της Κάρτας Ελέγχου.»

Εδώ ας κάνουμε μία παύση ώστε να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Προ μίας εβδομάδος σχεδόν, είχαμε αναφέρει ότι όσοι φέρουν πνεύμα πλάνης, για να πείσουν χρησιμοποιούν αληθοφανή στοιχεία, ειδήσεις, στατιστικά στοιχεία κ.α. 
Ως επιχειρηματίας η Relfe και με άνδρα ιατρό, γνώριζε πολύ καλά όσα σχετίζονται με οικονομικές δραστηριότητες, και γνώριζε ανθρώπους (όπως είδατε παραπάνω) που γνώριζαν πολύ καλά το που θα οδηγούσε η τεχνολογία μελλοντικά. 
Αν ερευνήσει κανείς από την εποχή εκείνη και μετά, θα βρει πλήθος διαφόρων μελετών που έδειχναν το που θα οδηγηθεί η τεχνολογία. Αυτό που δεν προέβλεψε η Relfe ήταν ότι θα αργούσαν τα γεγονότα καθώς πέρασαν σχεδόν 40 έτη.... Οπότε ούτε «προφήτισσα»  ήταν, ούτε ο «άγνωστος» ήταν δήθεν ''απεσταλμένος του Θεού'' ώστε να λάβει τις ''απαντήσεις'' που ζητούσε στις προσευχές της...... 

Επί παραδείγματι: «η τράπεζα Citibank άλλαζε τα συστήματα  καρτών ώστε να είναι δυσκολότερο να πλαστογραφηθούν», ομολογεί η Relfe... Αυτό λοιπόν ακριβώς κάνει στο βιβλίο της. Χρησιμοποιεί αληθοφανή στοιχεία, ειδήσεις, στατιστικά στοιχεία κ.α. ως βάση για τις αναλύσεις και επιχειρήματά της τα οποία φυσικά περιλαμβάνουν και πάμπολλες πλάνες και αστοχίες όπως ότι το αρχικό - με μικρά - της λέξεως (b)ank (=τράπεζα), δηλαδή το (b), η Relfe το αποδίδει ως αριθμό, δηλαδή (6) εξάρι, καταλήγοντας ότι είναι ένας: «λογικός σχηματισμός του 666», σε μια ανάλυση που κάνει για την bankcard, η οποία κάρτα εξαφανίστηκε παντελώς πια από το προσκήνιο, και μαζί με αυτήν και ο «λογικός σχηματισμός του 666»...... 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top