Η Relfe αφού κάνει μία περίληψη όλων των συστημάτων όπως: τραπεζικές κάρτες, κάρτες με τσιπ, μαγνητικές ταινίες, κάμερες ελέγχου, ανίχνευση χειρός, μία κοινή κάρτα για όλους, (αντιγραφή - επικόλληση επίσης κάνει και ο Παρθένιος στην σελ. 10) καταλήγει με το πια αυτονόητο αλλά και στρεβλά διατυπωμένο:

«Προς το σκοπό αυτό εντείνουν τις προσπάθειές τους τραπεζίτες, εκδοτικές εταιρίες Καρτών, τεχνικοί υπολογιστών και ηλεκτρονικοί, έτσι ώστε να κατορθώσουν να παραγάγουν τη Μια Κάρτα και τον Ένα Κώδικα που θα είναι υπεράνω των διαφορών που υπάρχουν σήμερα στις διεκπεραιώσεις και στα διάφορα συστήματα επαληθεύσεων. Για λόγους οικονομίας, υποψιάζομαι ότι η Παγκόσμια Κάρτα θα είναι μια Κάρτα με Μαγνητική Ταινία και Γραμμωτό κώδικα. Εφόσον το Σύστημα, κάποια μελλοντική στιγμή, θα πέσει στα χέρια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, θα πρέπει να αναμένουμε ένα Γραμμωτό Κώδικα που θα έχει ενσωματωμένο μέσα του Χάραγμα, τον αριθμό του ονόματος του Θηρίου (Αποκάλυψη 14:11)».

Σημαντικό εδώ ότι η Relfe θεωρεί ότι το ''Χάραγμα'' θα υπάρχει εντός μίας κάρτας!

Και συνεχίζει:

«Εδώ θα χρειασθεί σοφία και γνώση, για να μπορέσει κανείς να διακρίνει αυτήν την πλάνη του τέλους-του-αιώνος. Μην περιμένετε πως θα είναι ολοφάνερη. Μήτε και να νομίζετε πως οι απλοί άνθρωποι θα σταθούν ικανοί να τη δουν, να την κατανοήσουν ή να πιστέψουν σ' αυτήν ... "Και ουδείς εκ των ασεβών θέλει νοήσει· αλλ' οι συνετοί θέλουσι νοήσει" (Δανιήλ, 12:10). Θυμηθείτε τα λόγια του Ιωάννη, ότι χρειάζεται σοφία και νους για να "λογαριάσει" κανείς τη χρήση του "666", πράγμα που θα μας οδηγούσε στη λύση (Αποκάλυψη, 13:18). Κρατηθείτε μακριά από εκείνους (είτε ιερείς, είτε θεολόγους) που εξακολουθούν να προβάλλουν τον αριθμό "666" ως απλή σύμπτωση των υπολογιστών ή ως δεισιδαιμονία! Η "ενέργεια πλάνης" τους έχει εξαπατήσει (ΙΙ Προς Θεσσαλονικείς, 2:11). Προσευχηθείτε για όσους διακηρύσσουν ότι "μην ασχολείσαι", “δεν πειράζει ο αριθμός"... ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ».

Όλη αυτήν την ''σοφία και γνώση'' την έλαβε η Relfe (είδαμε από που στα προηγούμενα μέρη) διδάσκοντας να απομακρυνθεί ο κόσμος από όσους δεν αποδέχονται τις παρερμηνείες αυτού του τύπου, διότι έχουν ''ενέργεια πλάνης'' η οποία τους έχει εξαπατήσει! (Για την ίδια ''σοφία και γνώση'' ομιλεί και πάλιν ο Παρθένιος στην σελ. 32).

Με λίγα λόγια η αιρετική Relfe έχει τον ''άνωθεν φωτισμό'' και όχι κάποια πλάνη, αλλά όσοι ξεμπροστιάζουν αυτές τις παρερμηνείες, όπως π.χ. ο κάποτε έγκλειστος στην φυλακή και μετέπειτα τυφλός π. Ιωάννης των σπηλαίων, ο οποίος απέρριπτε τέτοιες θεωρίες όπως τις διατυπώνουν (σ.σ. διαβάστε στα σχετικά άρθρα), ήταν ο πλανεμένος...... 


(συνεχίζεται)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top